domingo, 16 de marzo de 2014
Plumcake de taronja
250g de farina
250 g de sucre
1/2 pot de confitura de taronja
1/2 iogurt
1/2 sobre de llevadura Royal
4 ous
200 g de xocolata fondant
200 g d'oli de gira-sol o qualsevol altre que sigui suau
Es passa la farina pel col.lador juntament amb el llevat. En una plata del forn s'hi passa la mantega i s'espolvorereja amb la farina perquė no s'enganxi.
Es posen els ous en un bol gros i es baten bé. Després s'hi afegeix el sucre i es continua batent ràpidament amb l'oli i el iogurt. S'ajunta tot amb la farina i dues o tres cullerades de confitura de taronja.
Es posa tot al forn a 180° mitja hora o tres quarts.
Quan sigui fred, hi podem posar la confitura de taronja que ens ha quedat i cobrir-ho amb la xocolata fondant.
El deixem refredar un parell d'hores abans de menjar-lo.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario