martes, 16 de septiembre de 2008

MUSSE D'ESCALIVADA

INGREDIENTS
1.5 kg. de pebrots
i kg. d'alberginies
1 kg. de cebes
12 ous
1/4 de l.de nata liquida
mantega
sal
PREPARACIO
Posem els pebrots les alberginies i les cebes en una safata i ho escalivem al forn.Quan es a punt ho pelem tot i despres passem els pebrots per la batedora amb 3 ous un raig de nata i un pols de sal .A continuacio fem el mateix amb les alberginies,sal nata i 4 ous i tot seguit fem el mateix amb les cebes,sal nata i 5 ous .Despres ,untem la base d'un motlle amb mantega i hi anem posant les diferents capes: primer la d'alberginies,despres la de pebrot i a continuacio la de ceba. Ho tapem amb paper d'alumini i ho posem al bany maria al forn durant 1 hora i mitja. Un cop feta,la deixem refredar la posem a la nevera unes tres hores i ja es pot desemmotllar i servir

1 comentario:

M dijo...

I segur que no es barrejaran les tres capes?