lunes, 22 de septiembre de 2008

Tonyina a les herbes de Provença

Per 4 persones
1 cullaradeta deherbes de Provença
1 botella de vi negre
750 grs. de tonyina fresca tallada en filets o a rodelles
4 cullarades de mantega
oli d'oliva
2 cullarades de vinagre de Modena
1 cullarada de pebre en gra
sal


Posar el vi en una plata fonda junt amb les herbes el vinagre i el pebre
marinar la tonyina completament coberta durant una hora.
Retirar la tonyina i eixugar-la amb un drap,reservant el vi ;a continuacio saltegem la tonyina amb la mantega i un raig d'oli quan sigui rossa de un costat i posem la sal i la girem un minut mes i posem a la plata de servir; a la mateixa paella i afegim el vi colat i el deixem reduir a foc viu.
el tirem sobre els talls o en una salsera.

2 comentarios:

LaDuna dijo...

Gràcies Assumpció!!!! Ja era hora que alguna de les mares ens facilités una mica les coses... quina llàstima que amb la recepta no hi vagi inclós un tastet(... o sí, jo els dissabtes els tinc lliures ;-)))

MMMMM... tingues clar que provaré les receptes...a més en cas d'urgència en l'elaboració.. tinc el telèfon de ca teva!! Això és genial!!

Segueix penjant receptes...
Molts petons!!!!!!

ELENA CORO...

Assumpció dijo...

Elena,m'alegra molt que les meves receptes et siguin utils.si vols venir a fer tastets ja saps que estas convidada.