INGREDIENTS
1.5 kg. de calamars
1 kg. de cap de llom
1 ceba
1 pot de pisto
2 cullerades de llet
1 c.cafe rasa de canyella
2 ous
alls i julivert a gust
molla de pa xucat amb llet
Es talla la ceba petita i es fregeix amb oli amb una cassola de ferro colat quan comenci a quedar rosa s'hi afageix el pisto i els calamars nets i a rodelles,es deixa coure a foc lent una mitja hora mentres fem les mandonguilles . en un bol posem la carn picada dos ous 2 cullerades de vi ranci,la molla de pa ,canyella ,
sal, all i julivert i un pols de pebre .es forman les boletes i es passen per farina i es fregeixen en una paiella s'afageix tot a la cassola es fa una picada amb 3 grans de all julivert es deixa coura 5 minuts mes i ja esta .
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
Què vol dir un pot de pisto? I com ha de ser aquest pot? Ho has d'explicar que, si no, no puc fer els calamars!
un pot de pisto vull dir verdures fregides que poden ser de pot ,jo hi poso fritada Acendado surt molt be tambe o pots fer amb verdures fresques ceba,pastanaga,alberginies ,tomata i alls
Publicar un comentario