viernes, 8 de agosto de 2008

Canelons de Peix

INGREDIENTS

3 cues de rap
3 lloms de bacalla fresc
1 kg. de musclos cuits
1 i 1/4 de gamba pelada
herbes de provença
llorer
sal,pebre i oli
3 paquets de canelons

beixamel:
farina
mantega
crema de llet
llet

PREPARACIO

La cua de rap ,el bacalla a bullir coberts d'aigua amb una fulla de d'llorer herbes de provença sal ,pebre i oli. que bulli durant 20 minuts
saltejar els muclos en una paella amb mantega ,el mateixamb les gambes i espiquen junts
Es treu el peix de l'olla i es barreja amb les gambesi els musclos que ja haviem picat
Es rossegen dues cebes amb 80 gr. de mantega quan estan rosses s'hi tiren 3 cullarades de farina.quan la farina esta rossa s'hiva tirant el brou del peix,s'hi afegeix crema de llet ,la que faci falta perque quedi al punt de coccio.Es deixa coure 20 minuts.es posa unes cullarades d'aquesta beixamel en el farcit.Tot esta a punt per farci els canelons.

No hay comentarios: